sâmbătă 20 ianuarie 2018 20:59
Acasă / Hunedoara / CHIFLE CU OUĂ

CHIFLE CU OUĂ

Ingrediente:
Pentru umplut: 2 linguri unt moale, 100 ml lapte călduț, 1 ou, 100 ml apă călduță, 1 linguriță zahăr, 1 praf sare, 1 lingură drojdie, 250 g făină.
Pentru aluat:, 10 ouă, 2 ardei graşi.
Mod de preparare:
Pentru aluat, drojdia se desface în apă caldă. Făină, sarea, zahărul, untul, oul și laptele citește toată știrea…

Citește și

Salariile angajaţilor CJ vor fi majorate. Din nou. Preşedintele Bobora: „Acum un an de ce nu se interesa nimeni de salariile din administraţie (unele destul de mici pe-atunci – n.red.)?”

Conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara a decis să majoreze salariile nete ale angajaţilor instituţiei pentru ca …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *